Pinseripojat Luca & Jimi

Subtitle

Uutisia

  • 30.1.2015 Pitkän tauon jälkeen sivuja päivitetty, uusia kuvia lisätty sekä terveys tuloksia molemmille pojille. Jimi on kasvanut komeaksi nuorukaiseksi, jonka kanssa kierellään näyttelykehiä toistaiseksi melko kivoilla tuloksilla. :)  Tätä nykyä asustellaan koirien kanssa Tartossa, Virossa, koska aloitin syksyllä täällä eläinlääketieteen opinnot! 

  • 2.6.2013 Uusia kuvia Jimin sivuille, sekä tieto Jimin rokotusreaktioista. Jimille tuli 10-13 vuorokauden kuluttua rokotuksesta lieviä oireita, jotka ilmenivät nieleskelynä ja kakomisena. Oireet tulivat lyhyinä pätkinä ja suht harvoin muutamana päivänä. Kyytabletti toimi oireisiin hyvin, eikä siis muuta hoitoa tarvittu. Ikävä juttu pennulle, mutta onneksi selvittiin näin vähällä!
  • 23.5.2013  Galleriaan paljon uusia kuvia pojista ja koirakavereista!  

  • 4.5.2013 Pinserit Ry:n Tokovalmennus Varkaudessa, kouluttaja Satu Taskinen. Lucan kanssa treenattiin sivulle tuloa ja seuraamista ensimmäisessä osassa ja toisessa treenissä noutoa, luoksetuloa ja ruutuun lähetystä. Muutama hyppykin otettiin.  Lucallahan seuraaminen on kovin väljää, joten sitä lähettiin ihan askel kerrallaan hiomaan tiivimmäksi ja sivuille tuloissa ohjaajalla on omituisia pakkoliikkeitä, joten niissä harjoiteltiin ohjaajan liikkumattomuutta ;)  Oli tosi kiva  päivä pinseriporukalla ja huippua saada uusia treenivinkkejä! Jimi oli mukana hengailemassa ja valloittamassa pinseristien sydämiä! :D Hienosti pentu pärjäsi, taas aivan uudessa tilanteessa ja paikassa! Loisto lapsi!

KUVIA tokoilusta ja Jimistä tiätty myös löytyy galleriasta!

  • 21.4.2013 Ihana Jimi kotiutui! Luca on oikein innoissaan uudesta pikku kamusta. Pientä mustasukkaisuutta havaittavissa, mutta varsin lupaavasti on poikien yhteiselo alkanut. Toivotaan, että jatkuu samaan malliin! :)

  • 18.4.2013 Sivut avattu!